715 W. Main Street, Suite 104

Aspen, CO 81611 

LAM@MenendezArchitects.com

 970.544.4851

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2023 by Menendez Architects. Created by Robin Canfield  

BEFORE  

AFTER

BEFORE  

AFTER

BEFORE  

AFTER

Creek House

An international client asked us to transform their newly purchased 1970’s rustic ski cottage into a contemporary mountain chalet. The existing house, with its introverted expression and characterless exterior finishes, felt isolated from its alpine setting. To connect the house to its surroundings we used expansive walls of glass and natural materials that appear to have been gathered from the immediate landscape. The transformation resulted in a warm chalet-influenced modern retreat where our clients reconnect with nature.

TYPE: Custom Home Remodel

LOCATION: Snowmass Village, CO

SIZE: 4,854 sq. ft. 

PRIMARY SCOPE: Architecture, Interior Architecture and Interior Finishes

COLLABORATORS: GF Woods Construction   |   Emily Minton Redfield Photography